Har du ditt friskvårdsbidrag kvar?

Johanna Helinder Dec 12, 2021

Se till att nyttja det innan årets slut. Nu kan du boka tid med Health Integrators hälsocoacher via din friskvårdsportal.


Drygt hälften av alla som har friskvårdsbidrag nyttjar det inte - det vill vi på Health Integrator i samarbete med Wellnet och Benefits ändra på! Nu kan du som är Wellnet- och Benefitskund använda ditt friskvårdsbidrag för att få stöd till bättre hälsa genom digital hälsocoachning, individuell hälsoprofil, visuell måluppföljning samt guidning på Wellnets portal. Vilken aktivitet eller tjänst passar just dig, just nu? 

Wellnet och Benefits har tillsammans över 50 000st olika leverantörer inom hälsa så som träning, kost, stress, viktminskning, massage med flera andra områden. Med så många val kan det vara svårt att veta vad som passar just dig. För att hitta rätt i djungeln bland ett stort utbud av digitala och fysiska hälsotjänster och lösningar kan Health Integrators coacher guida och motivera dig till lämplig aktivitet utifrån vad just du behöver för att investera i din hälsa. Tillsammans utforskar ni dina behov och drivkrafter, sätter upp lämpliga mål samt följer upp dina aktiviteter i en hälsoplan. Just nu erbjuder Health Integrator dig som Wellnet- och Benefitskund ett unikt julerbjudande, du kan använda ditt friskvårdsbidrag eller betala med egna medel på Wellnets portal. 

 

Vad säger tidigare kunder?

Så här säger några av de klienter som redan fått stöd av en hälsocoach genom Health Integrator: 

”Det känns skönt att ha samma kunniga person att samtala med. Trevlig ton, lyhörd och man känner av gedigen kunskap i samtalen. Utmärkt helt enkelt”.

”En trygg känsla att ha en person att ”hålla i handen” och bolla med på min resa mot bättre hälsa, viktigt!”

Mot bakgrund av att ca 85% av alla kroniska sjukdomar beror på vår livsstil är det alltså av stor betydelse hur vi lever vår vardag. Att göra livsstilsförändringar kan vara svårt i dagens informationsrika flöde av nya trender och lösningar för hur man mår som bäst. Hälsocoachning har i studier visats hjälpa människor att genomföra livsstilsförändringar som tidigare varit svåra att genomföra. Health Integrators hälsocoacher kan hjälpa dig att sålla bland olika tips och sanningar, hjälpa dig att utforska vad just du villhöver för att uppnå den hälsa du önskar. Hälsocoacherna har en minst 3-årig utbildning inom hälsa. Alla samtal sker via videosamtal på Health Integrators plattform. 


 

 

Passa på!

Snart väntar ett nytt år - och har du ännu inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag för 2021 så är det hög tid att göra det nu! Health Integrator erbjuder just nu dig som Wellnet- och Benefitskund ett unikt julerbjudande:

“Har du hört talas om en personal shopper fast inom hälsa?” Få guidning att använda din friskvårdspeng - vi hjälper dig att välja rätt i friskvårdsdjungeln! Erbjudandet ger dig personlig hälsocoaching, guidning och uppföljning av dina mål för endast 499 kr!. 

Så här gör du:

  1. Logga in på din sida via Wellnet eller Benefits
  2. Välj “Health Integrator” i sökfunktionen
  3. Klicka dig in på “Julerbjudande” och genomför köpet

Vi ser fram emot att hjälpa dig att må som du vill!