...

Din partner för hälsosammare val.

Vår digitala hälsolösning hjälper dig med att förbättra din hälsa samt reducera risken att drabbas av kroniska sjukdomar genom att guida dig till bättre hälsoval. Vi är din partner när det kommer till förändring av levnadsvanor till det bättre och hjälper dig att leva ett hälsosammare liv under en lång tid framöver.

En unik investering i förebyggande vård av Region Stockholm.

Region Stockholm investerar i ett nytt, långsiktigt initiativ för att förebygga folkhälsosjukdomar som diabetes typ 2.   

Läs pressmedelandet

Ta första steget idag!

Ta del av vårt initiativ mot att förebygga diabetes typ 2 för kvinnor och män i 50-60 års ålder i Stockholmsregionen. Få regelbundna möten med en personlig hälsocoach, gratis tillgång till vår plattform, samt 6250 kr per år att spendera på produkter och tjänster för bättre hälsa.

Registrera dig

Att göra hälsosamma val är svårt nog.

Vi vill göra det enkelt. Health Integrators digitala hälso lösning erbjuder många olika hälsoprodukter och tjänster som alla har en sak gemensamt: De gynnar ditt liv på lång sikt. Vår plattform ger dig möjlighet att reducera risken för kroniska sjukdomar genom en hållbar livsstil och en förändring i dina vanor. Tänk på oss som en vän som stödjer dig på resan mot att bli bättre.

På Health Integrator handlar allt om just dig.

Health Integrator är baserat på en unik och kliniskt validerad metod som är skräddarsydd på individnivå och handlar om en förebyggande livsstilsförändring. 

  • Personligt stöd från en erfaren hälsocoach
  • Grundlig hälsoanalys som grund för din hälsoplan
  • Individuell plan med hälsomål som följs upp tillsammans med din coach
  • Tillgång till en digital marknadsplats med hälsofrämjande produkter och tjänster

För dig

Vill du förändra dina vanor och må bättre? Vi hjälper dig att nå dina hälsomål.

Läs mer

För arbetsgivare

Vi stödjer arbetsgivare som vill investera i sina anställdas välmående och hälsa.

Läs mer

För hälso- och sjukvårdspersonal

Vi tillhandahåller en individuellt skräddarsydd plan som hjälper med att förebygga icke smittsamma sjukdomar som diabetes typ 2 samt hjärt-kärl sjukdomar.

Läs mer

Genom Health Integrator så får man insikt om det liv som man lever, och saker som behöver förändras. Det är bra att få sina hälsomål nedskrivna, som ett mantra. Att tänka: Det här ska jag verkligen jobba med nu

Mats – Busschaufför