Din partner för hälsosammare val

Förändra dina vanor till det bättre och lev ett hälsosammare liv i många år framåt. Vi hjälper dig att komma igång och stöttar dig hela vägen.

Förbättra din hälsa

Vår digitala hälsolösning hjälper dig att minska risken för kroniska sjukdomar genom att stötta dig med att göra hälsosammare val.

Vi vill göra det enkelt. Health Integrators digitala hälsolösning erbjuder många olika hälsoprodukter och tjänster som alla har en sak gemensamt: de gynnar ditt liv, i det långa loppet.

80%

av kroniska sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar och typ 2 diabetes kan förebyggas.

Såhär fungerar det

Health Integrator tillhandahåller unik, kliniskt validerad metod för en förebyggande livsstilsförändring som är skräddarsydd för varje individ.

  • Stöd från en personlig hälsocoach

  • Hälsoplan baserad på hälsoanalys

  • Löpande uppföljning för att mäta framsteg

  • Tillgång till en digital marknadsplats med hälsofrämjande produkter och tjänster

På uppdrag från Region Stockholm jobbar vi med att förebygga diabetes typ 2.

Vår hälsocoach Sara förklarar hur hälsoprogrammet för Region Stockholm fungerar och hur vi hjälper deltagare att nå hållbara hälsosamma levnadsvanor, steg för steg.

Ta första steget idag!

Ta del av vårt initiativ mot att förebygga diabetes typ 2 för kvinnor och män i 50-60 års ålder i Stockholmsregionen. Få regelbundna möten med en personlig hälsocoach, gratis tillgång till vår plattform, samt 6250 kr per år att spendera på produkter och tjänster för bättre hälsa.

Det motiverar mig att det ska vara enkelt, det hjälper inte bara med kunskap, utan det måste vara lätt att genomföra förändringen

Anna / Lagerarbetare

Genom Health Integrator så får man insikt om det liv som man lever, och saker som behöver förändras. Det är bra att få sina hälsomål nedskrivna, som ett mantra. Att tänka: Det här ska jag verkligen jobba med nu.

Mats / Busschaufför

Jag ser Health Integrator som en möjlighet att få stöd till livsstilsförändringar av någon med kunskap och att få enkla verktyg som går att applicera i vardagen.

Theres / Gruppchef

Tjänsten är baserad på kliniska studier gjorda av Karolinska Institutet och lanseras på uppdrag av Region Stockholm tillsammans med Skandia och SEB. Den är framtagen i samarbete med bl.a Friskis & Svettis Stockholm, Alex Therapeutics, Apoteket, GIH och Storstockholms Diabetesförening.

Logotyp SEB Logotyp Skandia Logotyp friskis och svettis Logotyp karolinska institutet Logotyp Alex Logotyp apoteket Logotyp gih Logotyp diabetesföreningen

Vad är nytt?