...

Vi stärker individens förutsättningar för en bättre hälsa

Health Integrators digitala hälsotjänst förstärker dina förutsättningar för en bättre hälsa och minskar risken för kroniska folksjukdomar genom hållbara förändringar av levnadsvanor.

Ny digital hälsotjänst skapar förutsättningar för bättre hälsa och förebygger sjukdom. Unikt samarbete mellan Health Integrator och Region Stockholm

Health Integrator och Region Stockholm och presenterar en ny, långsiktig friskvårdssatsning för att förebygga folkhälsosjukdomar som typ 2-diabetes. Via en digital hälsoplattform från Health Integrator får användarna enkelt tillgång till ett stort antal hälsotjänster och leverantörer inom områden som fysisk aktivitet, kost, sömn och stresshantering. Region Stockholm finansierar den långsiktiga preventionssatsningen med en unik hälsoobligation, en så kallad Health Impact Bond.

Läs pressmedelandet

Vill du satsa på din hälsa för att må bättre idag och förebygga sjukdomar i framtiden?

Vill du veta mer, eller anmäla ditt intresse för att delta? Vi kommer under sommaren att öppna möjligheten att registrera sig för att delta i Region Stockholms satsning på en förbättrad folkhälsa. Region Stockholms målsättning är att erbjuda plats för över 900 personer, som vill ha hjälp att förändra sina levnadsvanor och som är i riskzonen för typ 2-diabetes. Deltagande för dem som erbjuds plats är gratis. Lämna namn och emailadress så kontaktar vi dig så fort vi är redo.

Anmäl intresse

Vår vision - vi stärker förutsättningarna för en bättre hälsa och förebygger sjukdom

Health Integrators digitala hälsomarknadsplats förstärker dina förutsättningar för en bättre hälsa och minskar risken för kroniska sjukdomar genom hållbara förändringar av levnadsvanor. Du väljer aktiviteter och tjänster utifrån dina behov, hälsoläge och målsättningar. 

Med människan i centrum

Health integrator bygger på en unik och kliniskt validerad metod för individuellt anpassade lösningar för preventiv levnadsvaneförändring.

  • Personligt stöd av en diplomerad hälsopedagog
  • Hälsoanalys 
  • Individuell plan med mål utifrån behov och förutsättningar 
  • Hälsoplattform med stort utbud av hälsofrämjande produkter, tjänster och aktiviteter

För dig

Vill du må bättre och förändra dina levnadsvanor? Health Integrator stärker dina förutsättningar för att nå dina hälsomål. Genom att satsa på bättre hälsa idag kan du minska risken att drabbas av kroniska folksjukdomar som typ 2-diabetes och hjärt-kärlsjukdomar.

Läs mer

För arbetsgivare

För företag och arbetsgivare som vill satsa på friska och hållbara medarbetare och ett lönsamt företag.

Läs mer

För hälso- och sjukvårdspersonal

Health Integrator ger förutsättningar för individuellt anpassad prevention av folksjukdomar som tex. typ 2-diabetes och hjärt-kärl sjukdom.

Läs mer

Det motiverar mig att det ska vara enkelt, det hjäper inte bara med kunskap, utan det måste vara lätt att genomföra förändringen

Anna – Lagerarbetare